Minnen.

Äntligen ligger jag i min sköna säng, att jag dessutom ser på en väldigt romantisk amerikansk film och äter filidutter är bara ett plus. Kroppen och huvudet är helt slut av pragresan, som såklart var väldigt lyckad. Vi drack öl och mojitos, massa öl och mojitos faktiskt. Vi vandrade runt och gick på en fantastiskt bra underground indieklubb, där träffade jag en söt engelsman och sigrid en het argentinare och amanda en cool engelskman. Höjdare så att säga. Vi gick på köttmarknaden, en upplevelse. Bilder kommer senare, de ska jag sno från sigrids facebook.


Nu ska jag sova. Väldigt djupt och väldigt länge. Har satt klockan på elva. Sov ju inte så mycket idag eftersom jag var på pop dakar igår och kom hem sent. Det var mycket snygga indiekids där, komiskt för alla ser likadana ut, men hellre det än fula tjecker. Herregud, åk INTE till prag för o shoppa. Det blev många skratt kan jag säga. Speciellt när jag var full och sa att allt var sexy sexy. Haha.

Oj nu gick en propp, helt svart blev det, men min dator funkar. HAHA. Tacka vet jag lap-tops.

Bestefar, Wienerbrödet och FB. My oh my. Those where the days.

Nä nu måste jag fixa detta så jag kan se på min töntiga film.

Godnatt.



Dobedido.

Imorgon imorgon imorgon. Ska jag åka till Prag. Egentligen är vi inte där förrän söndag. Det räknas inte riktig.

Har funderat lite på om det verkligen går att externialisera det inre rummet. Kanske i viss mån. Musik .

 


 

 

Gud vad det är fint med kärlek.

Jag dör. Min lillebror A och hans flicka A är ju hur söta som helst. Ikväll ska dom gå på "dubbeldejt" med min storebror och hans tjej M. Är det inte urgulligt så säg. De skulle bara veta att jag ivrigt följer vad de skriver på bloggen.

albin skriver:

asså din rygg ;'(

film med dej i min famn är föör bäst älskling (: <3<3<3<3<3


Så himla sockervaddskletigtsmetigt fint.

När ska jag få gå på trippeldejt då??!! Börjar tröttna lite på det vilda singellivet.

I övermorgon åker vi till Prag. Har någon undgått det? 
Jag har därför tillägnat denna dag åt att tvätta, städa, packa, stryka och mumsa rabarberpaj. Har även fått goda råd och tips från Moster B. Olivtvål om man skulle behöva tvätta bort fläckar och sån där nattmask om det är ljust när jag ska sova (vilket det troligtsvis kommer vara, ehrm). Har även dansat loss med Malte till Dylans Desire. Sunshine.

Imorgon ska jag rösta och köpa en ny studentklänning.

Lite tjatigt jag vet.

Men jag kan bara inte sluta älska allt som kommer från Edbanger. Alla ska hitta nytt hela tiden och visst är det härligt med  upptäckter men ibland vill man ha det gamla, så är det bara. Jag gillar mr.Oizo, Sebastian, Uffie, Justice och Kavinsky. Gillar ju ny electronica också, såklart. By the way, måste vi inte ha Pop the Glock på flaket ?!!!

Två dagar till PRAG!!!! Dvs ständig baksmälla alternativt ständigt berusad. Köpte vätskeersättning idag. Med svartvinbärssmak.





Dagfilosofi.

En tid att riva sönder, en tid att sy ihop.

Alla dagar är både bra och dåliga. Idag var, liksom alla andra dagar, en sådan dag. De sämre sakerna var att det t.ex. regnade och att skoldagen var helt värdelös. De bättre sakerna var att det kommer bli sol igen, jag köpte en röd rosett till håret och en prickig kjol till vårens varma dagar.  Jag lånade Bukowski eftersom jag läst ut Coelho. Jag hittade också mina lackskor, de hade ramlat ner och gömt sig bland allt bråte i förrådet.

Jag vet inte om ni tror på tecken, men jag gör det. När någonting hemskt, eller en dålig tid är påväg ser/råkar jag ut för tecken överallt. Med dålig tid menar jag inte att jag kommer få pms, det är bara mindre roliga saker som händer. Idag var jag med om ett tecken som jag ska berätta för er om. Jag hade varit på biblioteket och lånat en bok av slusken Bukowski, väl vid busshållsplatsen ställer jag mig i kuren tillsammans med massa andra människor som av olika skäl inte vill bli blöta. Efter en liten stund märker jag att mannen som står bredvid mig sjunger på ett språk som jag misstänker var arabiska, det hela var väldigt fint. Han sjöng inte så högt utan mest för sig själv, han sjöng väldigt vackert. Regnet smattrade och jag kände att livet är nog inte så eländigt ändå. Pendeltåget rullade in på stationen och mannen började springa, han stod alltså och väntade på pendeltåget i en busskur 100 meter bort. Fascinerande. Jag undrar om han hann med tåget.


Jag vet inte om ni läst Dante, eller Coelho, men Dante skrev i Den gudomliga komedin:


Den dag då människan låter den sanna kärleken komma skall allt som är ordnat förvandlas till förvirring och skaka om allt som vi tror är säkert och sant.


Prickigt på lyset i Prag





hjälp.

kollade upp vårat hostel i prag, här är några recensioner:

Bedding smells like an old urine (seriously).
The room we stayed in looked like a jail cell, my friends bed broke and the sheets were stained. However, the location was perfect.
The matrasses are very thin, the window couldn't close and there was a hole in the wall. The toilets and showers were clean.
Äsch det funkar nog ändå. Så länge inte sängarna luktar gammalt kiss, för det är verkligen jätteäckligt.

Ni vet.

Igår vann Norge ESC, han var söt och låten var fin, en värdig vinnare av en tävling som för det mesta brukar innehålla balkandisco med pirumparumdängor.
Norge verkar vara på frammarch, Röyksopp, Turbonegro och nu han den där söta fairytalegutten. Det händer saker.

Nu ska jag packa och vara glad över att pappa låter mig låna hans kamera till Prag. Jag frågade varför jag inte fick låna den till Berlin men till Prag, han svarade att Berlin var en nöjesresa och vi var så unga. Då log jag lite pillemariskt (stavas det så?) och sa att en öl kostar tio spänn i Prag. Sen sa vi ingenting mer.

Förresten är jag sugen på att köpa en kjol på monki som är prickig. Prickigt packad i Prag ska vara mitt motto.....

puss

Trio i mig. Trio i ego. Trio i treo.







Ibland kan min humor vara lite svår att förstå. Men jag har självinsikt. Hoppas ni förstår att detta är ett svårförståerligt skämt.

Sorry my dear.

Ikväll ska jag ut, på ett ställe som jag misstänker motsvarar Blå. Say no more. Jag ser det som en erfarenhet, för man kan ju inte snacka skit om klubbar man inte varit på. Eller? Vissa annonser vittnar ju om någonting som inte på långa vägar kan betecknas som bra, eller ens roligt, men vad vet jag?
Rapport erhålles senare. Med nöje.

Idag har jag köpt ett par nya dojjor, tänkte att det kan vara skönt att ha ett par pjucks som man kan gå långa promenader i* utan att få ont i fötterna, och ändå inte se ut som hej kom å hjälp mig.

*fyra timmarspromenaden i Prag.

Jag har även ätit choklad, övat på en sång med mamma, blivit förtvivlad över att jag inte vågat fråga S om hon kan kompa, och läst min brorsars flickväns blogg. Jag tror faktiskt jag ska länka den, för de är så himla kära och så himla söta:

http://annaajjohanzzon.blogg.se/



En kaffe å en cigg å en tatuering



Gillar den starkt. Tatueringen alltså. Och filmen såklart.

Fever Ray.

Whispering
Morning, keep the streets empty for me

Uncover our heads and reveal our souls
We were hungry before we were born


I've heard of a girl....


Hej.

Solen skiner. Jag vaknade för en liten stund sedan, råkade somna på soffan när jag läste och blev helt mosig. Jag hatar att sova på dan, för man kan inte tänka klart sen. Fast jag är lite sjuk och behövde nog sova lite. Eller inte. Jag vet inte.

Det är så mycket jag inte vet, och det är jobbigt. Jag vet inte hur det blir i sommar, jag vet inte hur det blir i höst. Jag vet inte var jag ska bo, jag vet inte vad jag ska göra. Men jag vet att jag vill sluta skolan.

Nu.

Bitterheten börjar eskalera, det är som att ständigt gå runt och ha pms. Med magkatar som grädden på moset. Man vill ju bara vara glad att det snart är över liksom, men det är så mycket annat att tänka på. Jag har så mycket annat att tänka på.
Grejen är den att jag borde göra matten, engelskan, städa, söka jobb, ringa runt. Men jag orkar bara inte. Krafterna bara rinner ut. Nu håller jag på med denna självömkan igen. Bajs


Mental retarded.

Fel på mitt internet.
Fuck.

GRATTIS SIGGE!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Aloysius.

Jag ska se på Brideshead Revisited igen. Kan knappt bärga mig. Har hållit på det så himla länge för att jag inte haft tid. Nu åker äntligen boxen fram igen :D

Här är jag, glad, full och lycklig med Aloysius på studentskivan:


bitterfittan rapporterar.

jag har blott arton år blivit den andra kvinnan, haha. så det kan gå.

jag ligger i min säng och känner mig ynklig, halsfluss på intåg. jag vill åka till prag och gå på klubb och hångla upp främmande män som jag inte behöver se sen. jag vill dricka öl och leva ut det sista tonårslivet, för ännu får jag vara pubertal. det är faktiskt tillåtet.

En liten dörr med liten skylt och ingen kö utanför betyder inte att klubben är dålig eller liten. Ta en titt på insidan man blir ofta förvånad.-prag.se

tjejer vi ska alltså inte vara rädda för att gå in på klubbar alá delicious doughnuts. hehe.

Prags utbud av nattklubbar är stort och bra. Pragborna vet helt klart hur man släpper loss - prag.se

Bra att veta.
Jag har redan börjat tänka på packningen och skrivit upp stor i min kalender: VÄTSKEERSÄTTNING

 

det här är förresten min snygga lillebror som tydligen gått o kärat er sig. min blogg är en öppen blogg. be aware.

speaking of family: www.detsannasverige.com

förtydligande

klänningen igår var ett skämt. så långt från finlandsfärja man kan komma. mer gotlands medeltidsvecka.

puss

studentklänning?

jag är så trött på den  klänning jag köpt, tycker den är tråkig. kanske ska man köpa sig en ny?
den här är fin tycker jag:

LINNELÄNNING från Redoute Création. En elegant klänning med snygga arbetade detaljer. Reglerbara hängslen med spännen. Dragkedja i sidan. 2 fickor med knapp fram + 1 bakficka. Längden kan regleras med spänntamp och spänne nedtill. Längd ca 125 cm.

http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=29737&productId=236677&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

fylletanten talar ut

igår var jag på våran studentskiva. min hårfärgning misslyckades totalt så jag var inte utklädd. tråkigt. detta resulterade i att jag blev väldigt bitter. en riktig bitterfitta faktiskt.
fittiga lärare, allergi, framtidsångest m.m. spädde på rollen som bitterfittan,
nåja, jag var bara bitter i början, sen hade jag roligt. riktigt roligt faktiskt. mina klasskompisar blir nämligen så oerhört mycket mer intressanta när de har intagit alkoholhaltiga drycker (notera intressanta, inte så att jag menar att alla blir roligare, för så är det verkligen inte).
MEN efter det roliga kommer det tråkiga. som att gå till skolan när man sovit tre timmar. herregud. amanda det var nog det roligaste jag sett på länge. haha.

lärarna fick sig också ett gott skratt. vi upptäckte ju givetvis att vi fortfarande inte var nyktra, vilket gjorde skolan ännu roligare, jag menar att ta partybilder med matteläraren är ju hur kul som helst, och helt hysteriskt kul är självklart att ligga i fosterställning i omklädningsrummet bland kvarglömda kläder och skor. mamma mia.

det mindre roliga är att jag av någon anledning luktar jag som in i helsike dagen efter, det spelar ingen roll om jag bara druckit öl, jag luktar som en riktig gammal fyllekärring. ÄCKLIGT. det måste vara något fel på mina magsyror. och det luktar inte lite heller, uan den oangenäma doften brer ut sig i en radie på säkert två meter. lovely.

nu ska jag sova. för jag är jättetrött.

kramen

 

hade lite påsar under ögonen idag, någon som har ett bra recept förutom gurkskivor?

Min fäbless för skor.

Jag har tappat bort mina apsnygga svarta lackkilklackar från vagabond. hur fan lyckas man med det?
Nåväl, hm har börjat göra skor, billiga och snygga för en students plånbok:


Studenten kanske.....


Snigga



Från Laredoute


Färdig.

Uppsatsen klar.
Toalett, sovrum och tvättstuga städat.
Rena lakan.
Nyduschad.
Shit jag känner mig så fräsch, en riktig fräsching.

På tisdag har vi skiva, jag ska vara utklädd till Mia Wallace och bli lite full och dansa loss. Watch out, I'm doing the moves.



Welcome to the Zoo II

Linnea, du anar inte vad du har startat








  Åkej de sista två bilderna är interna





























Jag har världens bästa moster.

Ibland är hon jobbig såklart, eftersom jag bor med henne och så, men för det mesta är hon väldigt snäll och rolig. Jag har även jordens underbaraste lilla kusin, M, och en trevlig (men smått aik-fanatisk) "morbror".
Jag har varit lite ledsen och orolig på den senaste tiden eftersom jag verkligen inte vill flytta härifrån, men min älskade moster låter mig bo här några veckor i sommar, gratis mot lite barnpassning, och får jag jobb kan jag få bo kvar här tills jag hittar mig något eget alt. får ta över hennes lägenhet vid Mariatorget.

Min fina moster, vilken tur man kan ha :)

Nu ska jag söka lite fler jobb och sen ska jag plugga och skriva. Och gå på teater.

Jag lider med dig Amanda, hoppas innerligt att du blir frisk snart. DU ÄR BÄST GOSSE!!!

Ps.hoppas ni hade en kul valborg, jag och julia gjorde en trerätters, drack champange och låg i en soffa och pratade hela natten. dagen efter såg vi helt obakis 1 maj tåget och åt buffé på hermans, jag har nämligen vigt denna helg till kulinariska upplevelser. d.s.

RSS 2.0