knocked up


hej och hejdå

imorgon åker jag till skåne. den här veckan har jag gjort massa och ingenting. antagligen alltid.

skåne 07:








I keep my window open.

I keep my window open
I keep it open wide
So keep me, keep it open


                   

                            
               




music for today: http://se.myspace.com/lilymusic

jag gör upp sagor för mig själv på nätterna.


stranger than paradise: pie jesu.

http://www.youtube.com/watch?v=VGzsvOx87nQ&feature=related


                                                                 





                                               
   




                                                                    

jag är lite kär.



det känns ju lite olyckligt att vara kär i sebastian flyte och charles ryder. fiktiva personer i överklassens england innan världskrigen. det känns lite olyckligt att veta att man aldrig kommer kunna vara bög. jag vill väldigt gärna vara bög. jag känner mig lite olycklig. de är så fina. jag vill också ligga under ett träd och dricka likör i kristallglas och säga att jag vill gräva ner en minneskruka med guld.
 


Bakfylleterapi:strumpsortering

Jag är bakfull och ligger i min säng och har en massa strumpor bredvid mig som ska sorteras. Därav bakfylleterapi:strumpsortering. Det var min moster som myntade uttrycket. 
 


Komik i kubik, studentlinne:

Älskar dig vem du än är - okänd


Under ytan kan ingen höra dig skrika - okänd


Isa, om du flyttar till Örebro blir jag sur! Vi ska umgås! Berlin nästa sommar <3 - Amanda II


Bränn ljuset i båda ändarna! Kör hårt!!! - Mikael


Fortsätt vara: impulsiv, säregen, absolut - Erik


Hej Hej Isa Du e snygg - Miranda


Du är soo fab - Julian


What's up?! Grattis till studenten - Simon


Du är festligt, gillar dig massa / Amanda aka Bestefar


Jag är full och jag älskar dig. Ärligt. Du har vidgat mina vyer. Det är beröm. //Makz
ps. fråga på facebook om du undrar d.s.

Vi ses i Indien - Miriam

Hej! Du är cool. Jag är väldigt snurrig - Felicia H

we gonna part like it's your birthday!
ISA I <3 U
You are a cool chick - Linnea

Du har hela livet framför dig (waldorfsmör) - Levi

too drunk to fuck - Sara

Vill du knulla ? - Love



ett litet smakprov av linnet....


ovan jord.

when I trip on my feet

look at the ground

the words are

written in the dust

well I'm shaking my hips

look for the swing

the words are

written in the air

idag.imorgon.igår

godkväll.

idag har jag vandrat staden runt och konsumerat. mina pengar försvinner, och man kan inte se det. plötsligt står det bara på ett litet papper man får ut från en automaten att nej du kommer vara pank i sommar. man ba åh hej vad kul. smuggelspriten tar slut på en vecka och man får nöja sig att antingen loda hemma eller leta upp gratisgrejor i dnpåstan alternativt nerikes allehanda. det senare är inte alls lika lockande.

imorgon far jag till stockholm igen. med mina pryttlar och pinaler. det är väldigt frestande att använda pengarna jag fick till resan till annat istället. usch och fy. jag vet inte när vi åker. kanske blir det i juli istället , nu är det för dyrt. jag vill ha sol och bad. och böcker. ord ord ord. bukowski. ski bow ku.

jag skulle vilja vara pojken med guldbyxorna.






Arbetslös men ack så rik!

jag vet att det är skitdumt att skryta, men idag fick jag massa fina grejor i studentpresenter. det var helt dundergodmat och min helknasiga släkt var där . underbart men nu är jag helt slut. helt tom i skallen.

i förrgår tog vi alltså studenten, det var konstigt och inte alls som jag hade tänkt mig att det skulle bli. vi blev arbetslösa och Linnea blev vuxen. vi tappade bort grejer och gud vet vad. ett riktigt kackalorum. och öl och hembränt.

anders skrev Isabelle i mitt omdöme, han vet ju fan inte ens vad jag heter. han är helt väck. blir så arg på karln. har han ens läst min uppsats kan man ju fråga sig?

 nu ska jag sova, gott och länge. igår var ja inte på topp haha. min äldsta moster frågade om det blev mycket vin och sa att jag inte luktade som en nyponros direkt.  hahahahaha.

puss på er alla ni alla.

kärlek!

Nostalgi.

Såhär skrev jag i min första blogg när jag slutade nian:

Idag fick jag ett sår i hjärtat!

Fredagen den 9 juni 2006 kommer att vara oförglömlig. Sista dagen i skolan tillsammans med mina underbara klasskamrater.
I onsdags sov vi alla över på skolan, i det nystädade men smutsiga klassrummet fick de som ville några få timmars sömn. Jag och Anton låg och gosa på en madrass (obs, kompisgos) tills vi skulle upp och salama stan. Vad det innebar är det bara de involverade soldaterna som vet, de andra har bara lite aning. Det var iallafall grymt roligt och häftigt att se hela staden tom...mer avslöjar jag inte, jo mina händer luktade förfärligt illa och var alldelles flottiga. Haha. Det var dock inte lika kul att vakna upp nästa morgon av att några dumma elakingar, DumA1 och DumA2 (Amanda och Anton), väckte mig genom att kittlas, dra i sovsäcken och dessutom bära ned mig liggandes (fortfarande i sovsäcken) på madrassen till gympasalen. Mitt morgonhumör är som sagt inte att leka med.
Nästa dag gick långsamt, egentligen så tjänade det ingenting till att vi var i skolan för vi var mest som bajskorvar i en kohage medan de andra eleverna var som irriterande surrande flugor kring oss. När jag kom hem blev jag utelåst i några timmar. Sedan målade jag mina kubbklossar och gick och lade mig i den sköna rena sängen.



Tiderna har förändrats. Haha.
Imorgon tar jag studenten. Jag kan inte riktigt säga att alla människor i min klass är underbara. Har haft ganska mycket problem med den faktiskt. Men what the heck? Jag har ju faktiskt några helt fantastiska kompisar och går ut med helfina betyg.

IMORGON ÄR DAGEN MED STORT D!!!

Jag kan verkligen inte förstå.


Mamma lilla.

Citerat min moder:

" Om du och dina vänninor hamnar på Maria Pol så måste du säga att det var jag som langade"

Jag, Sigrid och Amanda ska dela på en flaska, haha. Min mamma är inte särskilt smart alla gånger. Men söt.


FREDAG = MY OH MY

Jag blir lite gråtfärdig varje gång jag tänker på det. Jag kan verkligen inte fattat att det tar slut. Helt galet.



Hehe.

Alltså fy jag är elak!


O ja!

Kollar på valvakan på svt. Det är väldigt spännande, Mp har fått mer röster än Fp, hurra! Det går verkligen bra för dem, inte så konstigt med tanke på klimathysterin som råder och en bra, tydlig kampanj. Måste också säga att piratpartiet är ett SKÄMT, att framförallt unga människor kan vara så korkade är märkligt. Fast röstar man på ett parti som är så ensidigt är man kanske lite väl insnöad på en sak?
Jag tror även att du Linnea skulle passa finfint ihop med han killen som sitter med datorn på debatt hela tiden, tror han heter Axel. Seriöst.

Imorgon ska jag till Skansken med ettorna. Det lär bli en intressant upplevelse. Stackars A, hoppas ditt fadderbarn är sjukt eller äts upp av isbjörnarna (eum, getterna snarare). Imorgon ska jag även spela PLAYSTATION, modell 1. Kermit here I come!

P&K/ Isa



+



= SANT


kåm an.

uppmaning till alla som läser min blogg (jag vet nog allt vilka ni är): UPPDATERA!!!
nämner inga namn men jag börjar bli trött på vissa, ehrm, videosar kanske???

imorgon är det exakt 7 dagar kvar till studenten, lovely. då får banne mig solen titta fram också. stackars stackare som slutade idag, men vem vet, vi kanske t.o.m får åska?

om exakt en vecka kommer dessa tre år vara slut, och vore det inte för att min framtid är oviss och kluven skulle jag spritta av glädje. fast jag är glad ändå. och spritter lite grann. gladspritterilitter.

godnatt.

förkyld men oh så glad ändå

Jag är sjuk. Jag har skrivit en halv sida engelska på två timmar. Jag har fått reda på min studentpresent; jag o mamma ska åka på en resa till medelhavet !!! De var tvungna att fråga mig innan. Inte tackar man nej till det, det är ju guld. Min fina mammi :)

Jag saknar faktiskt Prag, jag kommer sakna massor, som underbara tider med finaste vännerna. But the show must go on så att säga. Här kommer bilder som visar på hur otroligt fashionfulla vi var:








Drip drop.

In the weakest moments I weep
'Cause I like the way tears fit my cheek
In darkest moments I cry
Oh, how I love the way tears soothe my face

Let it fall.


Så fin sång


RSS 2.0